Deze website maakt gebruik van cookies die worden geplaatst door Google Analytics. Via de instellingen van de browser is het mogelijk deze uit te schakelen als je hier geen gebruik van wilt maken. Lees meer in onze cookieverklaring.

Ok.

Leo Rijpert Cup 2024 erg geslaagd op 9 en 12 mei

14-05-2024
Leo Rijpert Cup 2024 erg geslaagd op 9 en 12 mei

We kijken terug op twee geslaagde toernooidagen in het Hemelvaartsweekend 2024. Wederom vele complimenten ontvangen van deelnemende teams en van bezoekende supporters over de organisatie, accommodatie, strijdlust en sfeer. Ons spelschema valt ook erg goed bij de deelnemers in de smaak. Het toernooi 2024 was geslaagd, zonnig en bracht vele bezoekers naar sportpark Kortendijk.

Op donderdag 9 mei en zondag 12 mei werd op sportpark Kortendijk gestreden door diverse top betaald voetbal organisaties en topamateurs. De strijdlust was op beide dagen groot en de verschillen tussen de teams klein. Vele wedstrijden eindigden met maximaal 2 doelpunten verschil. Vele gelijke spelen ook, waardoor het spannend bleef tot de laatste poulewedstrijden. Beide dagen was het zonnig: de 9e veel zon en 20 graden en op de 12e zelfs veel zon en 24 graden. Op beide dagen hadden we hele mooie teams, veel wedstrijden en veel strijd.

Mooi dat we als vereniging een dergelijk onderscheidend toernooi kunnen organiseren, best uniek in zijn soort en omvang in de Roosendaalse voetbalwereld.

Ons toernooi is alleen maar mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Het is best risicovol om al die vrijwilligers bij naam te noemen. Want het risico dat we iemand vergeten is er.

Daarom: kantineploeg, lunchploeg, de dames van de broodjes en barbecue, teambegeleiders, scheidsrechters,  ontvangstploeg, wedstrijdsecretariaat, fotograaf, juryleden, klusploeg en sponsors: HEEL ERG VEEL DANK AAN ALLE VRIJWILLIGERS VOOR JULLIE INZET! 

Op 9 mei werd het onder 15 jaar toernooi gewonnen door KV Kortrijk, die in de finale FC Groningen na een 0-0 eindstand, met strafschoppen versloegen. Op de 3e plaats eindigde NAC Breda en op de 4e plaats eindigde FC Dordrecht.

Op de 5e t/m de 12e plaats eindigden respectievelijk Sparta  Rotterdam, FC Eindhoven, Koninklijke Beerschot V.A., KMSK Deinze, SC Heerenveen, NEC Nijmegen en op de laatste plaats de amateurs van Alexandria ’66 uit Rotterdam.